حجت الاسلام غلامحسین رنجبر، در گفتگو با خبرنگار حوزه در اصفهان، با اشاره به اهمیت زکات اظهار داشت: پرداخت زکات یکی از 10 مورد فروع دین ( بخش عمل و عبادات) است که هر فرد مومنی که به اصول و پایه های اعتقادی دین معتقد است با عمل به آنها دینش کامل تر می شود.
وی افزود: در آیات و روایات قرآنی بر پرداخت خمس و زکات به عنوان فروع دین بسیار تاکید شده است که موجب تطهیر مال و در نتیچه موجب پاکی روح انسان هاست.
رئیس ستاد احیای زکات استان اصفهان، با اشاره به تاثیر زکات در جامعه بیان داشت: زکات بساط فقر را از جامعه بر چیده و این مهم خود موجب رفع بسیاری از ناهنجاری های جامعه است چرا که با توجه به مضمون برخی روایات، ریشه برخی از گناهان در فقر است.
حجت الاسلام رنجبر با اشاره به اینکه فرهنگسازی در راستای پرداخت دیونی همچون خمس و زکات بر جامعه بسیار تاثیرگذار است گفت: پرداخت زکات در استان اصفهان رشد خوبی داشته است و از 750 میلیون ریال در سال 86 به 93 میلیارد ریال در سال جاری رسیده است.
وی اضافه کرد: میزان جمع آوری زکات شهرستان اردستان در سال گذشته یک میلیارد و 250 میلیون تومان بود که از این مقدار 250 میلیون تومان زکات واجب و یک میلیارد تومان مابقی زکات مستحبی بوده است.
رئیس ستاد احیای زکات استان اصفهان اذعان داشت: بخش زیادی از زکات دریافتی سال گذشته، برای اجرای طرح های عمرانی مانند تعمیر و مرمت مساجد و حسینیه ها، ساخت خانه عالم، نمازخانه مدارس و تامین هزینه های درمان، مسکن و تامین جهیزیه فقرا اختصاص یافته است.
وی با ابراز خشنودی از نهادینه شدن فرهنگ زکات در استان اصفهان، با بیان اینکه شهرستان اردستان با پرداخت 11 میلیارد ریال رتبه نخست پرداخت زکات را در استان به خود اختصاص داده است، گفت: همچنین شهرستان تیران و کرون از جمله شهرستان هایی است که پرداخت زکات در آن کم رنگ تر از دیگر شهرستان های استان بود و نیازمند فرهنگسازی بیشتری در این شهرستان هستیم.